Skip to main content

NIEUWS & EVENTS.

Laatste nieuws van onze concessies

Neem regelmatig een kijkje op deze pagina om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes.

BMW Friend: Léa Bayekula.

We zijn trots om Léa Bayekula te hebben als BMW Friend.

Léa Bayekula (28) is wereldwijd nummer één op de 800 meter. Nu bereidt ze zich voor op de paralympische spelen van komende zomer in Parijs. Léa heeft sinds haar geboorte Spina Bifida, maar als tiener ontdekte ze sport – eerst basketbal en op 15-jarige leeftijd vond ze in de atletiek haar roeping.

Sinds de zomer van 2023 rijdt ze in een 100% elektrische BMW iX1. De auto is door een gespecialiseerd bedrijf aangepast zodat Léa de auto alleen met haar handen kan besturen.

Ontdek meer

Tijdelijke sluiting BMW A&M Dilsen-Stokkem

Aan het einde van 2023 zal de BMW A&M concessie in Dilsen-Stokkem tijdelijk gesloten worden. Deze sluiting is slechts een tijdelijke aanpassing van onze dienstverlening. Binnenkort kunnen we je meer vertellen over onze plannen rond deze concessie. 

Vanaf 2 januari 2024 heten onze teams uit Genk en Dilsen-Stokkem hun klanten van harte welkom in onze BMW A&M vestiging in Genk. Dit zowel voor de aanschaf van nieuwe wagens als voor aftersales en BMW service.

BMW A&M Genk
Adres: Bosdel 64, 3600 Genk 
Telefoon: 089 32 22 10

Heeft u de komende maanden een afspraak gepland in de concessie van Dilsen-Stokkem? Dan contacteren we u persoonlijk om uw afspraak te verzetten naar een geschikt moment in onze concessie van Genk.
 

Ontdek meer

TRÈS CHIC 2023.

The New i5, de BMW M2 M Performance en onze andere topmodellen stonden op 24, 25 en 26 november te schitteren op Très Chic. We blikken bij A&M Group terug op een geslaagd weekend vol luxe en exclusiviteit.

Het was fantastisch om maar liefst 16.000 bezoekers te mogen ontvangen op onze Très Chic stand. Onze BMW-topmodellen waren absolute blikvangers. Was u erbij, dan heeft u hopelijk ook genoten van deze onvergetelijke ervaring en hebben onze showmodellen u weten te inspireren.

Ontdek meer

Lees nu de najaarseditie van BMW Magazine!

De nieuwste editie van het BMW Magazine staat volledig in het teken van innovatie en elektrificatie. We trakteren u op een exclusieve kennismaking met de allereerste BMW iX2 en de nieuwe BMW X2. U leest inspirerende gesprekken met BMW Friend Léa Bayekula, met de CEO van WRT Vincent Vosse en u krijgt een terugblik op ons Tomorrowland-partnership afgelopen zomer. U ontdekt verder hoe u veilig en comfortabel de weg op gaat met BMW Winterwielen en de BMW Winteraccessoires. Tenslotte leest u alles over de BMW Vision Neue Klasse conceptwagen. Veel leesplezier.

Ontdek meer

WeCanDance 2023.

BMW Belux is vanaf nu ook trotse partner van WECANDANCE, het populaire strandfestival op het strand van Zeebrugge. WECANDANCE viert dit jaar zijn 10de verjaardag met een bijzondere jubileumeditie onder het thema ‘Sea, Sand and ‘Sun’. Op het programma: een geweldige line-up van internationale top-DJ’s, zomerse beach outfits en tal van verrassingen met een hoog Instagram-gehalte. Kortom, alle ingrediënten voor een verheugend en nieuw partnership met BMW Belux.

Ontdek meer
Contacteer mij

Een vraag of een opmerking.

Contacteer ons
BMW afspraak

Online Service Afspraak.

Reserveer hier
Profitez à fond.

Werken bij A&M Group.

 

 

Bekijk onze vacatures
Top