Skip to main content

INSTANT VERLIEFD? INSTANT VAN U.

U bent op zoek naar een snel leverbare nieuwe BMW om instant rijplezier te beleven? Maak dan snel uw keuze uit ons brede aanbod onmiddellijk beschikbare nieuwe wagens. Of ga voor een BMW Premium Selection, een selectie van gecertifieerde tweedehandswagens die beantwoorden aan de hoogste criteria op het vlak van kwaliteit en veiligheid. Waarom wachten op uw rijplezier? Maak nu uw keuze.

Gecertifieerde tweedehandswagens.

Dit kunt u toch niet laten schieten?

Welkom bij BMW Premium Selection, de grootste onderscheiding voor een tweedehandswagen. Elke auto selecteren we op basis van strenge visuele en technische criteria

Voordelen BMW Premium Selection.


Een wagen die u kunt vertrouwen: elke BMW Premium Selection tweedehandswagen geniet automatisch van een uitstekende garantie van twee jaar, onbeperkt in kilometers. Uw wagen is dus gedekt door een uitgebreide garantie gedurende 24 maanden op alle mechanische/elektronische onderdelen en voor de werkuren van de inbegrepen reparaties , waar u ook bent in de Europese Unie, ongeacht de hoeveelheid gereden kilometers.

* De BMW Premium Selection Warranty dekt alle defecten aan mechanische of elektronische onderdelen + de werkuren die gepaard gaan met de vervanging, tenzij ze specifiek worden vermeld in het gedeelte 'Uitzonderingen' van de BMW Premium Selection Warranty.Een BMW die wordt aangeboden onder het label BMW Premium Selection is onderworpen aan uitgebreide en strenge mechanische en esthetische controles om u een ongeëvenaarde kwaliteit te bieden. Elke BMW Premium Selection wordt optisch klaargemaakt in overeenstemming met zijn leeftijd en kilometerstand. Zijn volledige historiek is gecontroleerd en gegarandeerd. Slechts 1 ding kan u dus verrassen: het bijzondere rijplezier dat hij u geeft!Geniet mee van de ervaring en expertise van BMW alsook de aantrekkelijke en op maat gemaakte financieringsformules bij aankoop van een BMW Premium Selection wagen. BMW Financial Services biedt u de mogelijkheid om uw wagen op afbetaling te kopen. U kunt ook kiezen voor een leasingformule met aangepaste tarieven op basis van looptijd of kilometerstand. Uw erkende BMW Premium Selection-dealer helpt u graag verder.

Wenst u graag alles voor uw BMW bij één contactpersoon? Neem dan ook een onderhoudscontract en/of verzekeringen via BMW Financial Services.

Let op: geld lenen kost ook geld.Uw mobiliteit is onder alle omstandigheden verzekerd : alle BMW Premium Selection wagens profiteren van gratis levenslange bijstand*. U bent er dus zeker van dat u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag en overal in de Europese Unie zult bijgestaan worden. In het geval dat uw wagen geïmmobiliseerd is, wordt alles gepland zodat u uw reis kunt voortzetten.

* Het recht op gratis BMW Road Assist vervalt immers wanneer de onderhoudstermijn overschreden is of wanneer het onderhoud werd uitgevoerd door een niet erkend BMW Partner in België of Luxemburg. Van zodra het onderhoud uitgevoerd wordt door uw erkend BMW Partner, wordt BMW Road Assist opnieuw geactiveerd tot het volgende onderhoud.Elke BMW Premium Selection wagen heeft zijn eigen verhaal. En niemand kent dit verhaal beter dan uw BMW-dealer. Of het nu gaat over het aantal kilometers of de leeftijd van de wagen, alles is geweten, gecontroleerd en beschikbaar voor u. Ook kunt u er zeker van zijn dat uw BMW Premium Selection wagen altijd volgens de BMW-normen is onderhouden.U kan de reputatie van onze BMW Premium Selection wagens niet beter uittesten dan door zelf is achter het stuur te zitten. Een testrit met een van onze wagens zal genoeg zijn om u ervan te overtuigen dat u de juiste keuze hebt gemaakt.Wanneer u een BMW Premium Selection wagen koopt, krijgt u ook onmiddellijk een markt compatibel overnamebod voor uw oude wagen.Op het moment van aflevering is uw BMW Premium Selection wagen gedurende minimaal de komende zes maanden of 10.000 kilometer vrijgesteld van onderhoud.


BPS

Standaard 2 jaar garantie.

Elke BMW en MINI binnen het tweedehandsgamma geniet een garantie van 24 maanden en dat ongeacht de kilometerstand of uw locatie in Europa. Inclusief: 

  • alle mechanische/elektronische onderdelen 
  • alle werkuren van de inbegrepen reparaties

Maak een afspraak
road

BMW Road Assist 24/7. Levenslang.

Met BMW Road Assist 24/7 heeft u als BMW & MINI rijder op elk moment automatisch recht op snelle en volledige bijstand onderweg. Wat de omstandigheden ook zijn.

BMW Road Assist 24/7 is geactiveerd bij afhaling van uw BMW Premium Selection of MINI Used Car NEXT tweedehandswagen en is levenslang geldig.

Enige voorwaarde: uw BMW Partner.

Kies voor onderhoud of olieservice altijd voor de authentieke service van uw BMW Partner. Uw recht op het BMW Road Assist 24/7 programma vervalt wanneer een olieservice of onderhoud niet is uitgevoerd door een erkend BMW Servicepartner in België of Groothertogdom Luxemburg of wanneer het onderhoudsinterval overschreden werd volgens de info in de boordcomputer van de wagen en in de systemen van BMW Group.

Overtuigd?

Veiligheid eerst voor uw BMW Premium Selection.

Van elke BMW Premium Selection en MINI Used Car NEXT wagen is de historiek gekend, gecontroleerd en gegarandeerd. Op basis van leeftijd en kilometerstand voeren we verschillende mechanische en esthetische controles uit, volledig volgens de bekende BMW & MINI normen. Alle gegevens over het vorig leven uw BMW Premium Selection of MINI Used Car NEXT kunt u trouwens bij ons opvragen.

Instapklaar, ook het overnamebod.

Kiest u voor een wagen uit ons BMW Premium Selection aanbod? Dan bent u zeker van een correct overnamebod op uw oude auto. En we hebben nog meer goed nieuws: bij aflevering van uw tweedehands BMW hoeft u de eerste 6 maanden (of 10.000 km) geen onderhoud in te plannen. 

Zeg niet zomaar tweedehands tegen een BMW Premium Selection.

Gecontroleerd én gecertifieerd. Klaar voor écht rijplezier.

Tweedehands? Wij zien het eerder als een tweede leven. Of een tweede adem. Wat u ook drijft, bij ons kan u rekenen op een betrouwbare en transparante service, een correcte prijs en de juiste aanpak. Klaar voor de ontmoeting van uw leven?

Contacteer mij

Een vraag of een opmerking.

Contacteer ons
BMW afspraak

Online Service Afspraak.

Reserveer hier
Profitez à fond.

Werken bij A&M Group.

 

 

Bekijk onze vacatures
Top